CAR:GO

CarGo je mobilna aplikacija koja povezuje korisnike sa partnerima. Sastoji se iz dve glavne komponente: partnerske i korisničke aplikacije.

Tehničko rešenje

Tehnički razvoj aplikacije CarGo krenuo je 2014. te godine. Grupa frilensera okupila se oko ovog projekta, a uspeh CarGo aplikacije doveo je do osnivanja firme Wtech i daljih projekata.

Korisnička aplikacija

Korisnička aplikacija je dizajnirana tako da korisnici mogu da zatraže uslugu, prate je u realnom vremenu i izvrše bezbedno plaćanje kroz samu aplikaciju. Korisnicima stižu potrebne notifikacije i imaju mogućnost da ocenjuju i ostave komentar za pružaoce usluge, čime nam aktivno pomažu da unapredimo aplikaciju.

Partnerska aplikacija

Partnerska aplikacija je dizajnirana tako da pružaocima usluge omogućava da prihvataju vožnje i, koristeći in-app mape specijalno rađene za ovu aplikaciju, navigira ih do lokacije na kojoj je klijent i do krajnje lokacije.

Pored korisničkih aplikacija urađeno je i tehničko rešenje za praćenje flote vozila, kao i rešenje i realizacija sistema korisničke podrške za partnere i korisnike.

Za izradu i održavanje CarGo aplikacije koja u sebi sadrži više aplikacija za Android i iOs, ima više od 1,5 miliona registrovanih korisnika, mesečno 20.000 aktivnih korisnika, bilo je potrebno uspešno organizovati tim profesionalaca koji se sastoji od mobile developera, full stack developera, UI/UX dizajnera, pojedinaca koji se bave upravljanjem podacima i obradama plaćanja.

Da li imaš neko pitanje
za nas?

Kontaktiraj nas