SMALL TEAM.
BIG TECHNICAL SOLUTIONS.

We are a small team of carefully selected, proven experts in their fields. Since 2019 we have been creating top-quality technical solutions used by millions of people every day.

Meet the team

We achieve top results, because working in a small team allows greater responsibility, autonomy and flexibility for each member.

Iz našeg ugla

Da li će veštačka inteligencija zameniti programere?

Poslednjih mesec dana društvene mreže je obuzelo ludilo zvano ”svi će da izginemo u ChatGPT”. Dok jedni ovo vide kao priliku da konačno zarade milione, drugi se pakuju i odlaze u planine, jer je Matrix zakucao i na naša vrata. Šta se dešava i da li nas Neo može spasiti?

5 najboljih blogova za developere

Da li vam je potrebna pomoć oko koda? Da li vas interesuju novi trendovi u industriji? Možda samo želite da pročitate duhovite istinite priče o tome šta muči programere. Evo našeg predloga koje blogove bi bilo dobro da pratite.

Kako postati, ali i ostati kvalitetan developer

Da bi ste postali kvalitetan developer potrebno je znanje programskih jezika, upornost, strpljenje i sposobnost da budete timski igrač. A šta treba uraditi da bi ste to i ostali? Ostati relevantan, kao programer, u IT industriji koja se stalno razvija može biti izazov.

Do you have any question
for us?

Contact